top of page

Tule seuraamaan uutisiamme vakuutusalasta!

Päivitetty: 1. jouluk. 2021

Tästä blogista löydät vinkit ja ajankohtaiset aiheet liittyen vakuuttamiseen. Tämä on ensimmäinen julkaisumme!


Istun tätä tekstiä kirjoittaessani Junassa matkalla kohti Joensuuta, josta matka jatkuu Kolille pitkän viikonlopun merkeissä. Luvassa on gourmet-tason ruokaelämyksiä, maastopyöräilyä läskipyörillä, avantouintia ja rentoutumista.Kiitos että eksyit meidän frankkariyrittäjien kotisivuille ja lukemaan ensimmäistä blogitekstiä!

Tullaan Vesan kanssa näissä blogiteksteissä avaamaan meidän arkea ja ajatuksia monesta eri näkökulmasta: myynnistä, vaikuttamisesta, johtamisesta, yrittämisestä, vakuuttamisesta.


Jotta ei lähdettäisi liian kevyellä liikkeelle, niin mennään heti sinne ihmisyyden perimmäisen ja syvimmän kysymyksen äärelle. Fiksu lukija kun olet niin tiedät, mistä kysymyksestä on kyse:

Miksi? -kysymyksestä tietenkin! Tässä vastaukset neljään yleisimpään Miksi? -kysymykseen, joita olemme asiakkailtamme ja yhteistyökumppaneiltamme saaneet viimeisen vuoden aikana.


1. Miksi olette yrittäjiä?

Uskotaan Vesan kanssa vahvasti siihen, että yrittäminen on yksi harvoista keinoista lisätä aidosti hyvinvointia, onnellisuutta ja työpaikkoja. Yrittämiseen sisältyy aina riski, sekä mahdollisuus saavuttaa riskin sisällään pitämää lisäarvoa itselleen ja läheisilleen. Näiden riskien ja mahdollisuuksien välillä jokainen yrittäjä ponnistelee eteenpäin. Olemme molemmat myös luonnostamme yrittäjähenkisiä: Kovia tekemään töitä, kunnianhimoisia ja positiivisesti tulevaisuuteen suhtautuvia.


2. Miksi teitä on kaksi frankkariyrittäjää?

Koska yksin pääsee eteenpäin nopeasti, mutta yhdessä pääsee pidemmälle. Myös Asiakkaiden kanssa asiointi on huomattavasti mielekkäämpää, kun toinen voi paikata toista aina tarpeen tullen, esimerkiksi sairastapauksissa ja lomilla. Luit oikein, me yrittäjätkin lomaillaan joskus.


3. Miksi Pohjantähti?

Pohjantähden vahvuudet vakuutusmarkkinassa on samoja, mitä me asiakastyössä ja myynnissä painotetaan: Laaja ja hyvä henkilövakuuttaminen niin yrittäjän, kuin työntekijöiden osalta. Pohjantähti on myös hieman pienempi toimija, kuin kilpailijansa. Tämä antaa asiakastyössä meille huomattavaa etua: esimerkiksi vahinkotilanteissa saamme tehdä tarvittaessa huomattavan laajaa yhteistyötä eri sisäisten sidosryhmien välillä. Pienessä organisaatiossa nimet tulevat nopeasti tutuiksi ja tämä helpottaa asiakkaan kokonaisvaltaista hoitamista erilaisissa tilanteissa todella paljon. Asiakkaan päässä tämä näkyy erittäin nopeana vasteaikana.


4. Miksi valitsisin teidät enkä kilpailijaa?

Koska me ei olla siellä kilpailijalla hommissa. Me ollaan tämän alan kovimmat jätkät ja meidän kanssa asiointi antaa yrittäjälle aina jotain!- Joona133 katselukertaa0 kommenttia
bottom of page