top of page
joona-vesku kuva_edited.jpg

Yhteistyössä vuodesta 2014, yhteensä yli 15 vuoden kokemuksella vakuuttamisesta.  Intohimonamme ei ole menestyä sinun avullasi, vaan sinun kanssasi. 

IMG_8020.jpg
  • LinkedIn
  • Twitter
Franchise - yrittäjä, vakuutusasiamies
Joona Rantanen
  • LinkedIn
Franchise - yrittäjä, vakuutusasiamies
Vesa Voutilainen
Pohjanmaalta, Seinäjoelta, kotoisin oleva Joona on toiminut vakuuttamisen parissa vuodesta 2014 alkaen. Joonan perheeseen kuuluu vaimo, sekä Landseer-rotuinen koira Lyly. Vapaa-aikaa vauhdittavat myös erilaiset pallopelit sekä uusi harrastus kilpatanssi.
Mulle tän työn suola on yrittäjien tarinat ja se kun saan autettua yritysasiakkaita, eikä vain vakuutuksissa, vaan monissa muissakin yrittäjyyteen liittyvissä kysymyksissä ja pulmissa, yrittäjät ja johtajat kun tuntuvat monesti olevan aika yksinäistä porukkaa. 
20 vuotta yrittäjänä toimineella Vesalla on 9 vuoden kokemus vakuutusalalta. Pitkä kokemus yrittäjyyden erilaisista haasteista ja vaiheista, sekä laaja 
ymmärrys liiketoiminnasta, antavat Vesalle ainutlaatuisen näkökulman yritysvakuuttamiseen.
Tykkään kuulla asiakkaideni tarinat, myös mokat ja haasteet. Omaan yrittäjätaipaleeseeni on mahtunut monta mutkaa ja näitä kokemuksia on tärkeä jakaa asiakkaalle ajatuksella - yhdeltä yrittäjältä toiselle.

Kanssamme sinua palvelemassa

yritys- ja henkilövakuutukset
Mikko Turunen
Janika Forss
yritys- ja henkilövakuutukset
Sinun kuvasi tähän?
Ota yhteyttä ja hae mukaan!
bottom of page